Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home3/mehrtebi/public_html/fa/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298

درمان بیماری خار پاشنه

نوشته شده توسط مدیر در ۱۱ آبان ۹۰ - ۱۲:۳۸ ق.ظ

 تعریف :خار پاشنه، زایده ای استخوانی است که در استخوان پاشنه پا پدید می آید. مچ پای انسان مرکب از هفت استخوان است که بزرگ ترین آنها، استخوان پاشنه است. گاهی در این استخوان، یک زایده خار مانند تشکیل می شود که دردناک شده و می تواند در راه رفتن اختلال ایجاد کند. مهمترین علت دردهای پاشنه، خار پاشنه است؛ امّا جالب این جاست که این درد به علّت خار به وجود نمی آید؛ درواقع، درد را همان چیزی به وجود می آورد که باعث به وجود آمدن خار پاشنه هم هست. خار پاشنه در اثر التهاب فاسیای کف پا ایجاد می شود. فاسیای کف پا، یک باند پهن است که در کف پا از پاشنه تا انگشتان پا کشیده می شود. اگر به هر علّت، فاسیا ملتهب شود و این التهاب طول بکشد، می تواند باعث رسوب کلسیم در محل اتصال فاسیا به پاشنه پا شود. این رسوب غیر طبیعی کلسیم، به شکل یک زائده کوچک خارمانند است که به آن خار پاشنه گفته می شود. خار پاشنه به خودی خود دردناک نیست بلکه درد، ناشی از کشیدگی فاسیا است.

ادامه مطلب…


فرستاده شده در درمان های ساده | بدون نظر


ممنوعات مصرف هم زمان مواد غذایی

نوشته شده توسط مدیر در ۱۱ آبان ۹۰ - ۱۲:۰۲ ق.ظ

مصرف هم زمان بعضی از مواد غذایی با یکدیگر می تواند بسیار مضر باشد و حاصل آن تولید اخلاط زاید در بدن می باشد که گاهی تاثیرات این تداخلات در چندین سال بعد به صورت بیماری های مختلف و صعب العلاج بروز خواهد کرد.به عنوان مثال حکمای طب ایرانی معتقدند که مصرف هم زمان موارد ذیل باعث تولید اخلاط خام در بدن شده و تولید بیماری کرده، مثلاً مصرف ماست با هر نوع و هر مقدار گوشت باعث لکه های پوستی و مصرف سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه ساخته می شود همراه با برنج باعث کولیت و درد شکم می شود که ممکن است این بیماری ها حاصل عدم رعایت این مطالب در طول چندین سال باشد. بنابراین از خوردن هم زمان ترکیبات مواد غذایی که در هر ردیف از جدول ذیل ذکر شده است، جداً خودداری نمایید.

ادامه مطلب…


فرستاده شده در عمومی | بدون نظر


نمک پیش از غذا، درمان امراض معده

نوشته شده توسط مدیر در ۹ آبان ۹۰ - ۷:۱۷ ب.ظ

خوردن کمی نمک پیش از غذا از دستورات پیامبر گرامی اسلام است.اما دلیل این توصیه از دیدگاه طب سنتی :نمک در طب سنتی دارای مزاجی گرم و خشک است که میتواند رطوبت و سرمای معده را از بین ببرد .از آنجا که مزاج سرد و تر مزاجی است که به همراه خود  سستی و کم تحرکی را به دنبال دارد بنابراین هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود تنبل تر شده و در هضم غذا و نیز ارسال احساس سیری کندتر عمل میکند .در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض می شود که این نتیجه هضم ناقص و کند غذا توسط معده به وجود می آید.خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث می شود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود.که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده  یاری میکند.


فرستاده شده در عمومی | بدون نظر


فرآورده های زنبور عسل وکاربرد آنها در حفظ سلامت ودرمان بیماریهای انسان

نوشته شده توسط مدیر در ۹ آبان ۹۰ - ۷:۱۶ ب.ظ

محقق : نسرین مقراضی – کارشناس ارشد

جهت ارائه به  : انجمن تحقیقات طب سنتی دانشگاه تهران         (   تیرماه 1389)

مقدمه :

دراین گزارش مختصر ، به عنوان یک مبحث علمی و طبی ، به معرفی انواع فرآورده های زنبورعسل ، از قبیل : عسل (Honey)  –  ژلۀ رویال ( شاه انگبین )(Royal Jelly)  – گرده گل (Bee Pollen)  و نان گرده – برّه موم (Propolis) – موم (Wax) و زهر زنبور عسل (Venom) ، پرداخته  وخواص آنها را  در حفظ سلامتی ودرمان بیماریهای بشر بیان می نماییم . تا شاید از تولید ومصرف عسل تقلبی دوری جسته ، به پیشرفت طب سنتی وطبیعی واقتصاد کشور وهمچنین تعمیق تعالیم اسلامی در رابطه با زندگی سالم کمک نماییم . در قرآن مجید ، سوره مبارکۀ نحل ، در باره زنبورعسل نازل شده است .  پروردگار یکتا موهبتی را که در گلها قرار داده به زنبورعسل الهام  میکند تا آنرا جمع آوری کرده و به مصرف غذای خود برساند . عسل دارای خواص درمانی بیشتر گلها و گیاهان روی زمین است .

(( پروردگار تو، به زنبور عسل وحی کرد ، که در کوه ها ودرختان و بلند یها منزل گیرید ، سپس از میوه های شیرین و شهد گلهای خوشبو بخورید و راهی را که پروردگارتان برای شما قرارداده بپوئید ، آنگاه از درون آنها شربتی به رنگهای گوناگون بیرون می آید که در آن شفا برای مردم است . به یقین در این امر ، نشانۀ روشنی است برای کسانی که می اندیشند . — سورهء نحل ، آیات   68 – 69  ))

از بین تمام خوراکی ها واژه (شفا ) درقرآن ،  فقط برای عسل بکار رفته است .

ادامه مطلب…


فرستاده شده در عمومی | بدون نظر


درمان با عسل و دارچین

نوشته شده توسط مدیر در ۹ آبان ۹۰ - ۷:۱۴ ب.ظ

ترجمه -رقیه بهشتی:
ترکیب عسل و دارچین قرن‌هاست که به‌عنوان یک روش درمانی، هم در طب سنتی شرقی و هم در طب سنتی غربی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دارچین یکی از قدیمی‌ترین انواع ادویه شناخته شده توسط بشر است و شهرت عسل نیز از زمانی که تاریخ آغاز شده است، وجود داشته و وجود خواهد داشت؛ 2 ماده‌ای که با خواص شفادهنده منحصر به فرد خود، زمان زیادی است که به‌عنوان یک درمان خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرند. اسانس دارچین و آنزیم عسل، غذاهایی ضد‌میکروبی هستند که از رشد باکتری و قارچ جلوگیری به عمل می‌آورند.

ادامه مطلب…


فرستاده شده در عمومی | بدون نظر


سردی مزاج از علل عمده چاقی است

نوشته شده توسط مدیر در ۹ آبان ۹۰ - ۷:۱۲ ب.ظ

خبرگزاری فارس: یک محقق طب اسلامی گفت: یبوست، تری مزاج (دم)، سردی مزاج (بلغم)، تنبلی، پرخوری و بیماری‌هایی مانند کبد چرب موجب بروز چاقی می‌شود.
خبرگزاری فارس: سردی مزاج از علل عمده چاقی است
سیدعلی ابوالحبیب، متخصص داخلی و محقق طب اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار داشت: درمان چاقی و لاغری در طب سنتی به نوع اخلاط وابسته است و عناصر اربعه خلط بلغم، دم، صفرا و سودا می‌تواند موجب تغییر سایز طولی یا عرضی اشخاص شود.

ادامه مطلب…


فرستاده شده در مزاج شناسی | بدون نظر


مباحث طب اسلامی در رادیو و تلویزیون

نوشته شده توسط مدیر در ۲۷ مهر ۹۰ - ۴:۱۵ ب.ظ

با حضور استاد حسین خیراندیش

 

شبکه تلویزیونی قرآن:
چهار شنبه ها ساعت 7 تا 8 صبح
پخش زنده

رادیو قرآن:
روزهای زوج – ساعت 8:15 صبح

برای دانلود ویدئو های استاد به لینک زیر مراجعه کنید:

http://kheirandish.blogfa.com/post-19.aspx


فرستاده شده در عمومی | بدون نظر


اقدامات پیشگیرانه در فصل سرما (فصول پاییز و زمستان)

نوشته شده توسط مدیر در ۲۲ مهر ۹۰ - ۸:۵۵ ب.ظ

هر فصل از سال، دارای ویژگی هایی می باشد که با آگاهی از خصوصیات آنها، می توان از فرصت های آن حداکثر استفاده را برد و با شناخت تهدیدها و انجام اقدامات مناسب پیشگیرانه و رعایت توصیه های بهداشتی، از بیماریها و مشکلات احتمالی آن، ایمن باشیم.
با فرا رسیدن فصل سرما با توجه به این که:
–    در فصول پاییز و زمستان، هوا سرد تر و روزها کوتاه تر می شوند.
–    مدت زمان تابش خورشید کم تر از دیگر فصول می باشد.-    احساس افسرگی و دلگیری در فصل پاییز افزایش می یابد و افراد افسرده بیش از سایر فصول سال دچار عود علایم افسردگی می شوند.

–    طبیعت پاییز، سودازاست و خلط سودا در پاییز و خلط بلغم در زمستان بیش از سایر اخلاط می توانند بسته به شرایط افراد در آنها غلبه پیدا کنند.

انجام موارد ذیل، توصیه می گردد:

فرستاده شده در عمومی | بدون نظر


طب سنتی بیماری را “درمان” میکند نه “سرکوب”

نوشته شده توسط مدیر در ۲۰ مهر ۹۰ - ۲:۵۵ ب.ظ

خبرگزاری فارس: مدرس دانشکده طب سنتی گفت: واقعیت این است که در طب سنتی ما بیماری را با کورتون یا مسکن‌های مختلف سرکوب نمی‌کنیم بلکه ریشه‌ای درمان می‌کنیم. خبرگزاری فارس: طب سنتی بیماری را “درمان” میکند نه “سرکوب” غلامرضا کرد افشاری در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس،‌ در مورد نحوه درمان با طب سنتی اظهار داشت: در طب سنتی سعی می‌کنیم با دارو درمان نکنیم و به گفته زکریای رازی با غذا درمان کنیم، مخصوصا غذاهایی که دارو محسوب می‌شود. اینکه ما بدانیم چه بخوریم و چه نخوریم مشکل حل می‌شود و خیلی از بیماری‌ها با نخوردن غذاهای مضر قابل درمان است.

ادامه مطلب…


فرستاده شده در عمومی | بدون نظر


اطلاعیه برگزاری آخرین جلسه مزاجشناسی عمومی

نوشته شده توسط مدیر در ۱۸ مهر ۹۰ - ۵:۴۶ ب.ظ

به دنبال برگزاری جلسات مزاج شناسی عمومی در ماه های گذشته و ایجاد وقفه در ادامه جلسات به دلیل تعطیلات تابستانی دانشجویان ، آخرین جلسه از دور اول آموزش مزاج شناسی عمومی با عنوان مزاج بلغم در روز پنج شنبه مورخ 21-7-90 در محل دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاداسلامی واحد شاهرود از ساعت 10 تا 12 صبح برگزار خواهد شد.


فرستاده شده در مزاج شناسی | بدون نظر