روشی برای تقویت حافظه

نوشته شده توسط مدیر در ۶:۴۱ ب.ظ – 6:41 ب.ظ -

این معجون طبق دستوری از حضرت رسول (ص) در جلد ۶۲ بحارالانوار نقل شده است:

برای کسانی که کند ذهن بوده و دچار ضعف حافظه هستند، سناء مکی ، سعد و فلفل سفید و کندر و زعفران خالص را به قسمت مساوی با عسل مخلوط کنند وتا هفت روز متوالی هر روز به مقدار یک نخود میل کنند. کسی که چهل روز متوالی این دستور را اجرا کند از شدت حافظه خوف ساحر شدن او وجود دارد.


فرستاده شده در حدیث | ۵ نظر


۵ پاسخ برای “روشی برای تقویت حافظه”

  1. توسط red boy در تیر ۲۲, ۱۳۹۰ | پاسخ

    سلام. ببخشید این موادی که نوشتید چیه؟ از کجا میشه گرفت؟ فقط عسل و کندر و زعفران میدونم چیه. اگه میشه راهنمایی کنید. مرسی

    مدیر پاسخ در تاريخ تیر ۲۵م, ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ق.ظ:

    سلام.معمولا تمامی موارد ذکر شده در اغلب عطاری ها موجود است.

  2. توسط مدیر در مرداد ۱۶, ۱۳۹۰ | پاسخ

    سلام. منظور از مقدار مساوی اینه که مثلا از هرکدام به غیر از عسل ۵گرم تهیه کنید به به ترکیب حاصل انقدر عسل اضافه کنید تا حالت خمیری شکل به خودش بگیرد بعد از خمیر حاصل به اندازه یک نخود معمولی میل کنید.

  3. توسط ساجد در آذر ۲۷, ۱۳۹۱ | پاسخ

    سلام
    آیا باید در ساعت خاصی استفادش کرد ؟ یا مهم نیست.
    مثلا ناشتا باشیم یا نباشیم

    مدیر پاسخ در تاريخ آذر ۲۷م, ۱۳۹۱ ۴:۰۶ ب.ظ:

    سلام .بهتر است دو ساعت قبل از عملکرد فکری باشد . شبها قبل خواب نیز خوی است . احتیاط کنید که دچار مزاج گرم نباشید چون انوقت برایتان مضر خواهد بود

ارسال نظر