روشی برای تقویت حافظه

نوشته شده توسط مدیر در 07/11/2011 – 6:41 ب.ظ -

این معجون طبق دستوری از حضرت رسول (ص) در جلد 62 بحارالانوار نقل شده است:

برای کسانی که کند ذهن بوده و دچار ضعف حافظه هستند، سناء مکی ، سعد و فلفل سفید و کندر و زعفران خالص را به قسمت مساوی با عسل مخلوط کنند وتا هفت روز متوالی هر روز به مقدار یک نخود میل کنند. کسی که چهل روز متوالی این دستور را اجرا کند از شدت حافظه خوف ساحر شدن او وجود دارد.


فرستاده شده در حدیث | 5 نظر


5 پاسخ برای “روشی برای تقویت حافظه”

  1. توسط red boy در Jul 13, 2011 | پاسخ

    سلام. ببخشید این موادی که نوشتید چیه؟ از کجا میشه گرفت؟ فقط عسل و کندر و زعفران میدونم چیه. اگه میشه راهنمایی کنید. مرسی

    مدیر پاسخ در تاريخ جولای 16th, 2011 10:15 ق.ظ:

    سلام.معمولا تمامی موارد ذکر شده در اغلب عطاری ها موجود است.

  2. توسط مدیر در Aug 7, 2011 | پاسخ

    سلام. منظور از مقدار مساوی اینه که مثلا از هرکدام به غیر از عسل 5گرم تهیه کنید به به ترکیب حاصل انقدر عسل اضافه کنید تا حالت خمیری شکل به خودش بگیرد بعد از خمیر حاصل به اندازه یک نخود معمولی میل کنید.

  3. توسط ساجد در Dec 17, 2012 | پاسخ

    سلام
    آیا باید در ساعت خاصی استفادش کرد ؟ یا مهم نیست.
    مثلا ناشتا باشیم یا نباشیم

    مدیر پاسخ در تاريخ دسامبر 17th, 2012 4:06 ب.ظ:

    سلام .بهتر است دو ساعت قبل از عملکرد فکری باشد . شبها قبل خواب نیز خوی است . احتیاط کنید که دچار مزاج گرم نباشید چون انوقت برایتان مضر خواهد بود

ارسال نظر