Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home3/mehrtebi/public_html/fa/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298

طرز تهیه خورش کرفس

مواد لازم:
1-    گوشت ماهيچه بدون استخوان گوسفندی نيم كيلو
2-    كرفس 1 تا 2 عدد
3-    پياز سرخ شده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
4-    روغن كنجد 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
5-    آبليمو يک استكان
6-    زعفران ساييده يک قاشق مرباخوری
7-    نمك و فلفل به مقدار كافی

 

طرز تهیه:
گوشت را تكه تكه خرد مي كنيم  و می شوييم و با پياز سرخ كرده و 4 ليوان آب می گذاريم بپزد بعد ساقه های سفت كرفس را با برگ هاي سبز آن جدا مي كنيم و كنار مي گذاريم سپس ساقه های ترد كرفس را به طول دو بند انگشت می بريم و می شوييم و با 3 تا 4 قاشق روغن كمی سرخ مي كنيم و داخل گوشت می ريزيم تا كرفس نيز پخته شود، ولی زياد له نشود . نمك و فلفل و آبليمو و زعفران ساييده را در خورش می ريزيم و می گذاريم خورش آهسته بجوشد و جا بيفتد. ممكن است خورش كرفس را با نعناع و جعفری آماده کرد در این صورت یک عدد کرفس درشت و نیم کیلو نعناع و جعفری کافی است. نعناع وجعفری را بايد خرد كرد و كمی سرخ نمود و با كرفس داخل خورش ريخت و به جاي زعفران ممكن است كمی رب گوجه فرنگی مصرف كرد . در صورت مصرف نعناع و جعفری به زعفران و يا رب گوجه فرنگي احتياج نيست. فقط آبليمو بايد به خورش زد.