خرید کریو

خرید vpn

خرید کریو

خرید vpn

خرید وی پی ان

وی پی ان

دانلود فیلم

خوراک سوپ جو با پاچه گوسفند | مهرطب

خوراک سوپ جو با پاچه گوسفند

مواد لازم:

جوی پوست کنده یا پرک شده:۱ پیمانه
گشنیز و جعفری پاک شده:۲۰۰ گرم
هویج فرنگی متوسط: ۱ عدد
قارچ خلال شده: ۱۰۰ گرم
پونهی کوهی:۱ قاشق مربا خوری
ادویه جات(نمک، فلفل، زرد چوبه، دارچین، زنجبیل): به مقدار لازم
روغن زیتون یا روغن مایع: ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: ۱ عدد
آب لیمو ترش تازه: به مقدار لازم
پاچه ی گوسفند:۱عدد
نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا جو را پاک کرده و به همراه چند لیو ان آب، روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد، سپس پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه کنید، پس از چند چوش خوردن قارچ رنده شده یا خلال شده را به همراه گشنیز و جعفری خرد شده، پونه ی کوهی، نمک، فلفل و سایر ادویه جات و در آخر پاچه رابه آن افزوده، حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا جا بیفتد. برای جا افتادن غذا، بهتر است آن را به مرور به هم زنید. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده و به همراه روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه میل کنید. این سوپ را به عنوان یک وعده غذایی می توان مصرف کرد.